Snelle rode linzencurry (vegan)

Snelle rode linzencurry (vegan)

Smulweb imageSmulweb

Deze snelle rode linzencurry heb je binnen no-time op tafel staan! Met ui, knoflook, wortel, kerrie en koriander. Lekker met rijst en een groene salade.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Snelle rode linzencurry (vegan) op tafel.

  1. Verwarm de olie en fruit de ui even aan.
  2. Voeg de knoflook, peper, bleekselderij, wortel en kerrie toe en fruit een paar minuten.
  3. Voeg de tomaten, linzen en 500 ml heet water toe, roer goed door en breng aan de kook.
  4. Laat zachtjes koken tot alles gaar is, bij kleine linzen is dat in 15 minuten al zo.
  5. Roer het citroensap en wat zout erdoor.
  6. Strooi de koriander erover en serveer met gekookte rijst en een groene salade.
  7. Voor 3-4 personen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Vegan Linzencurry