Heerlijke gevulde portobellos

Heerlijke gevulde portobellos

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke gevulde portobello's zet je in een mum van tijd een verrassend bijgerecht op tafel. De portobello's zijn gevuld met een mengsel van knoflook, peterselie, tijm en kaas. De oven doet de rest van het werk!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Heerlijke gevulde portobellos op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden en bedek een bakplaat met bakpapier.
  2. Maak de portobello's schoon, verwijder de steel en snijd ze in kleine stukjes.
  3. Meng de stukjes met olijfolie, knoflook, peterselie, tijm, zout en peper.
  4. Zet de portobello's op het bakpapier en vul ze met het mengsel.
  5. Zet ze circa 15 minuten in de oven en haal ze eruit. Leg op iedere portobello een plak kaas.
  6. Zet ze terug in de oven nog circa 5 minuten, totdat de kaas gesmolten is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden