Sperziebonen met balsamico-knoflook champignons

Sperziebonen met balsamico-knoflook champignons

Smulweb imageSmulweb

Hou je van groenten? Dan is dit recept van Sperziebonen met balsamico-knoflook champignons wel wat voor jou. De combinatie van de champignons met balsamico, zout en peper geven de sperziebonen een lekkere smaak. De boontjes zijn gekookt, knapperig en zacht tegelijk. Die wil je dus zeker geproefd hebben!

25 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Sperziebonen met balsamico-knoflook champignons op tafel.

  1. Maak de champignons schoon, snijd ze in stukjes en doe ze in een schaal.
  2. Pers de knoflook erboven uit en voeg balsamico en een snuf zout en peper toe. Roer goed door zodat alle champignons bedekt zijn met het mengsel.
  3. Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook.
  4. Snijd de uiteinden van de boontjes en kook ze beetgaar in het water.
  5. Giet de boontjes af zodra ze gaar zijn.
  6. Verhit een wok met 1 tl olijfolie.
  7. Voeg de champignons (met de saus en knoflook) toe aan de hete wok en roerbak ze zacht en gaar.
  8. Voeg de boontjes toe en verwarm, al omscheppend, 2 minuten mee.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sperziebonen Paddenstoelen Champignons