Beef stroganoff

Beef stroganoff

Smulweb imageSmulweb

Een echt klassiek Russisch gerecht: malse biefstukpuntjes met ui, champignons, paprika en tomatenpuree in een romige saus. Geserveerd met pappardelle en peterselie. Een heerlijk gerecht voor een feestelijke maaltijd.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Beef stroganoff op tafel.

  1. Bak de knoflook, ui en een beetje olijfolie in de pan.
  2. Voeg vervolgens de paprikareepjes en champignon toe.
  3. Voeg na 1 minuut de biefstukpuntjes toe aan het geheel en voeg de pimenton toe.
  4. Voeg wanneer de biefstukpuntjes bruin kleuren de tomatenpuree en bouillon toe. Laat dit 2 minuten indikken. Voeg dan de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout.
  5. Serveer de biefstukpuntjes met de pappardelle en garneer met peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje