Snel italiaans rundvleesstoofpotje met tomaat wortel en rode wijn

Snel italiaans rundvleesstoofpotje met tomaat wortel en rode wijn

Smulweb imageSmulweb

Een snel Italiaans rundvleesstoofpotje dat je laat genieten van je avond zonder uren te hoeven koken. Sappig rundvlees met tomaat, wortel en rode wijn. Met Bertolli pastasaus Alle Erbe tover je in no-time een Italiaanse maaltijd op tafel!

45 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 takjes Tijm (takje)
  • 500 g Ricotta pastasaus

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Snel italiaans rundvleesstoofpotje met tomaat wortel en rode wijn op tafel.

  1. Snijd de runderlappen in stukken en kruid ze met peper en zout. Pel en snipper de ui. Snijd de tomaten en de champignons in vieren en de wortel in schijfjes. Ris de tijmblaadjes van de takjes.
  2. Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een braadpan en schroei daarin het vlees rondom dicht.
  3. Voeg na 5 minuten de ui en de wortelschijfjes toe. Roerbak dit enkele minuten en schep er dan de kastanjechampignons, trostomaten, Bertolli pastasaus Alle Erbe, de hele takjes rozemarijn, de blaadjes tijm en de rode wijn door.
  4. Laat het gerecht een half uurtje rustig sudderen.
  5. Haal de takjes rozemarijn uit de pan en dien het gerecht op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje