- 3 takjes Tijm (takje)
- 500 g Ricotta pastasaus
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Snel italiaans rundvleesstoofpotje met tomaat wortel en rode wijn op tafel.
- Snijd de runderlappen in stukken en kruid ze met peper en zout. Pel en snipper de ui. Snijd de tomaten en de champignons in vieren en de wortel in schijfjes. Ris de tijmblaadjes van de takjes.
- Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een braadpan en schroei daarin het vlees rondom dicht.
- Voeg na 5 minuten de ui en de wortelschijfjes toe. Roerbak dit enkele minuten en schep er dan de kastanjechampignons, trostomaten, Bertolli pastasaus Alle Erbe, de hele takjes rozemarijn, de blaadjes tijm en de rode wijn door.
- Laat het gerecht een half uurtje rustig sudderen.
- Haal de takjes rozemarijn uit de pan en dien het gerecht op.