Sunday brunch fris voorjaars broodje

Sunday brunch fris voorjaars broodje

Smulweb imageSmulweb

Een lekker broodje voor tijdens de brunch, belegd met sla en kip en een dressing van yoghurt, mosterd en honing. Voeg hier wat bosui en tauge aan toe voor een frisse smaak.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 ml Worcestersaus

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Sunday brunch fris voorjaars broodje op tafel.

  1. Verwarm de oven volgens de verpakking.
  2. Snijd de ciabatta in de lengte doormidden en besmeer de binnenkant met roomboter.
  3. Beleg met blaadjes sla en vervolgens met kip. Klap dicht en bak af volgens de verpakking.
  4. Meng alles voor de dressing op kamertemperatuur.
  5. Snijd de bosui in ringetjes.
  6. Snijd de ciabatta doormidden, klap open en doe er wat bosui en tauge op.
  7. Bedruip ruim met de dressing.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Vlees