Zelfgemaakte gnocchi met tomatensaus

Zelfgemaakte gnocchi met tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Zelfgemaakte gnocchi met tomatensaus. Stamp de aardappeltjes met bloem, ei, kaas en zout tot een fijne puree. Kook de gnocchi en doe bij de saus. Roer goed door. Verdeel de mozzarella over de gnocchi. Lekker met brood!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zelfgemaakte gnocchi met tomatensaus op tafel.

  1. Stamp de aardappeltjes met bloem, ei, kaas en zout tot een fijne puree. Bestuif werkblad met bloem en kneed een deegbal van de puree. Snijd in stukken, vorm er slangetjes van en snijd in kleine kussentjes. Druk iets in met een vork, zodat er ribbels in komen. Dit zorgt ervoor dat de saus beter wordt opgenomen.
  2. Breng een pan water aan de kook.
  3. Fruit ui en knoflook in een koekenpan met de kruiden. Voeg tomaatjes en olijfringetjes toe.
  4. Kook de gnocchi: laat ze in het water glijden en schep ze eruit als ze bovendrijven. Doe bij de saus. Roer goed door en doe in een schaal.
  5. Snijd de mozzarella en verdeel over de gnocchi. Lekker met brood!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen