Kaasfondue van de mol

Kaasfondue van de mol

Smulweb imageSmulweb

Genieten van de authentieke smaak van kaasfondue? Wij hebben het recept van de mol! Verse kaas, witte wijn, knoflook en salade, in combinatie met stokbrood en gebakken champignons, allemaal in één pan. Geweldig voor een familiediner of wanneer vrienden op bezoek komen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Perenlikeur

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Kaasfondue van de mol op tafel.

  1. Smeer de kaasfonduepan in met de doorgesneden tenen knoflook, laat ze erin zitten.
  2. Laat bijna een halve fles witte wijn goed heet worden in de pan en voeg steeds een handvol kaas toe.
  3. Voeg meer wijn toe als de fondue te dik wordt.
  4. Blijf goed roeren tot alle kaas is gesmolten.
  5. Doe een eetlepel maizena in een kopje lauw water of melk om de fondue te binden. Roer er een papje van en roer het door de fondue.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Flamber de Poir Williams in een soeplepel en roer het door de fondue.
  8. Serveer met salade, in stukjes gesneden stokbrood en gebakken champignons.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas