Paprikasoep met kidneybonen

Paprikasoep met kidneybonen

Smulweb imageSmulweb

Niet alleen heerlijk warm tijdens koudere dagen, maar ook een geweldige soep om van te genieten tijdens de warmere seizoenen. Pureer gegrilde paprika's tot een glad mengsel en voeg toe aan gekookte/bakken kidneybonen voor een stevige maaltijd met een vleugje basilicumpesto.

25 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Paprikasoep met kidneybonen op tafel.

  1. Warm de kidneybonen op volgens de aanwijzingen op het glas of blik. Giet het water af als ze opgewarmd zijn, maar laat ze in de pan.
  2. Pureer de paprika's en tomaten en voeg dit mengsel toe aan de bonen in de pan.
  3. Voeg 1 groentebouillonblokje en 50 mL water toe aan het mengsel in de pan en breng het aan de kook.
  4. Laat het mengsel gedurende 1 minuut goed doorkoken.
  5. Voeg vervolgens de pesto toe aan het mengsel in de pan.
  6. Laat nogmaals 1 minuut doorkoken en indien gewenst langer doorkoken tot het gewenste dikte heeft bereikt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Groente Bonen Kidneybonen