Spaghetti met gambas peterselie en zongedroogde tomaten tapenadde

Spaghetti met gambas peterselie en zongedroogde tomaten tapenadde

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijk pasta gerecht van spaghetti, gambas, peterselie, citroenrasp en zongedroogde tomaten tapenade. Maak de saus van knoflook en rode peper in olijfolie en voeg de gamba's toe, bak beide waarna je peterselie, citroensap en de zongedroogde tomaten tapenade toe kunt voegen. Maak de pasta af met peper en zout en smullen maar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spaghetti met gambas peterselie en zongedroogde tomaten tapenadde op tafel.

  1. Bak de knoflook en rode peper in olijfolie in een grote pan. Voeg dan de tomatentapenade toe.
  2. Voeg de gamba's toe en bak deze 1 minuut op hoog vuur mee.
  3. Voeg de peterselie, citroenrasp en citroensap toe aan de saus.
  4. Schep als laatst de spaghetti door de saus en maak af met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente