Aardappelgratin

Aardappelgratin

Smulweb imageSmulweb

In de categorie 'hartige taart' valt deze lekkere aardappelgratin zeker. Lekker als bijgerecht bij bijvoorbeeld steak. Met eieren, crème fraîche, bosui en kaas.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Aardappelgratin op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Klop in een kom de eieren los met de crème fraîche. Meng er 75 g kaas en peper en zout naar smaak door. Voeg de bosui en de aardappelschijfjes toe. Schep het mengsel in de ovenschaal.
  3. Strooi de rest van de kaas erover.
  4. Bak de aardappelgratin in het midden van de oven in ca. 40 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Aardappelgratin