Mexicaanse omelet

Mexicaanse omelet

Smulweb imageSmulweb

Een Mexicaanse omelet volledig in een pan! De omelet wordt gebakken met koriander en op smaak gebracht met zout. Voeg uw gekookte ui, tomaat, geperste knoflook, tabasco toe en pruttel de saus. Roer gebroken omelet erdoor en garneer met verse koriander.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mexicaanse omelet op tafel.

  1. Kluts de eieren en breng op smaak met zout en fijngehakte koriander. Bak hiermee een omelet.
  2. Breek met een vork het omelet in stukken en zet opzij.
  3. Snijd de uien fijn en stoof deze zacht in wat olie.
  4. Meng de uien met de tomaten en voeg de geperste knoflook toe. Kruid met zout en tabasco en laat 15 minuten pruttelen.
  5. Voeg het omelet toe aan de saus, laat opwarmen.
  6. Werk af met wat verse korianderblaadjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Omelet