Pina colada toetje

Pina colada toetje

Smulweb imageSmulweb

Proef het zonnige zuiden met dit heerlijke pina colada toetje. Een verrassende combinatie van mango, kokos en ananas gemengd met mascarpone en aardbeien. Decoreer het naar wens en laat het kort in de vriezer opstijven tot opdienen.

10 min bereiden

dessert

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Aardperen
  • 30 g Jumbo Mango Vriesvers
  • 30 g kokosnoot diepvries

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pina colada toetje op tafel.

  1. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien in plakjes. Zet ze even in de vriezer tot gebruik.
  2. Pureer in de tussentijd de ananas, mango en kokos tot een massa en meng vervolgens rustig met een lepel door de mascarpone.
  3. Haal de aardbeien uit de vriezer en maak op de bodem van het glas een laag van de aardbei plakjes. Schep hier een lepel van het mascarpone mengsel op. Strijk dit glad en herhaal de vorige stap nog eens (hoe het maken van tiramisu werkt).
  4. Decoreer naar wens en zet in de vriezer tot opdienen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts