- 3 el Crème de cassis
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Rillette van kabeljauw op tafel.
- Stoom de kabeljauw zachtjes boven een laagje water met de blaadjes laurier, peperkorrels en een scheutje azijn. Dit duurt ongeveer 8-10 minuten, afhankelijk van de dikte.
- Laat de kabeljauw afkoelen tussen keukenpapier of een katoenen doek om het overtollige water op te nemen.
- Hak de kruiden, 1/2 van de dille en alle bieslook, fijn en meng alle ingrediënten, tezamen met de kabeljauw, met een vork om er een mooie paté van te maken.
- Laat de Rillette minimaal 3-4 uur in de koelkast op smaak komen.
- Gebruik de andere helft van de dille om een dille olie te maken. Meng hiervoor dille met een snufje zout en peper en een goede olijfolie in de blender. Maak hier een "streep" van met een lepel op het bord of besprenkel naast de Rillette.