Penne met zeevruchten in kruidenroom

Penne met zeevruchten in kruidenroom

Smulweb imageSmulweb

Een Italiaanse klassieker op basis van penne en zeevruchten in een romige saus van kervel, peterselie, mascarpone, en room. Met een snuifje nootmuskaat en geraspte Parmezaanse kaas afwerken. Snel klaar en de perfecte smakencombinatie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 120 g Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Penne met zeevruchten in kruidenroom op tafel.

  1. Snipper de ui en de peterselie fijn.
  2. Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui glazig.
  3. Voeg de diepgevroren porties kervel en de peterselie toe. Meng er de mascarpone en de room onder.
  4. Doe er de diepgevroren zeevruchten cocktail bij en verwarm ± 6 minuten.
  5. Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water volgens de kooktijd op de verpakking. Giet af en meng er de zeevruchtensaus onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  6. Bestrooi met de geraspte parmezaan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta