- 60 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Ravioli met garnalenvulling op tafel.
- Meng de ingrediënten voor het deeg met je vingers en kneed totdat het een glad deeg wordt. Plaats dit 30 minuten in de koelkast.
- Haal vervolgens het deeg uit de koelkast en rol het deeg uit met pastamachine of met de deegroller totdat het minder dan een millimeter dik is.
- Steek nu rondjes uit het deeg met een ronde uitsteker met een diameter van ongeveer 8 cm.
- Maak dan de vulling door alle ingrediënten in een maatbeker te doen en dit te pureren met de staafmixer.
- Plaats bolletjes van de vulling op de rondjes pasta. Bestrijk de rondjes pasta met een los geklopt eitje en maak halve maandjes van de rondjes.
- Kook de ravioli 2 minuten in kokend water.
- Maak dan de jus. Doe de rode ui en bieslook in de pan met de boter en bak dit op hoog vuur. Voeg dan de bouillon toe en laat dit 2 minuten indikken. Leg hier de gekookte ravioli in en laat deze 1 minuut meebakken.
- Garneer met peper, zout en een beetje verse kruiden.