Overheerlijke pindakip met rijst

Overheerlijke pindakip met rijst

Smulweb imageSmulweb

Overheerlijke pindakip geserveerd met rijst! Gemarineerd met boemboe, ketjap, azijn, tomatenketchup, sambal en pindakaas. Champignons voegen een smaakvolle aanvulling toe en 10-20 minuutjes pruttelen op laag vuur en de saus is klaar om over de rijst te serveren.

25 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Overheerlijke pindakip met rijst op tafel.

  1. Snijd kipfilet in blokjes, snipper uien en snijd champignons in plakjes.
  2. Bak de kipfilet aan in olie, voeg uien toe en een pakje boemboe en roer goed door.
  3. Voeg ketjap, azijn, tomatenketchup, sambal en pindakaas, de gesneden champignons en een bouillonblokje toe en roer opnieuw goed door.
  4. Laat de saus 10 tot 20 minuten pruttelen. Als je de saus te dik vindt, voeg dan melk of kokosmelk toe om de gewenste dikte te krijgen.
  5. Kook ondertussen eventueel rijst volgens de verpakking. Serveer de saus over de rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst