Pasta pesto met zeewierpasta

Pasta pesto met zeewierpasta

Smulweb imageSmulweb

Zeewierpasta met zelfgemaakte pesto. Eenvoudig en smaakvol. Serveer met gebakken kip, gerookte zalm, cherry tomaatjes en extra groenten voor een snelle en eenvoudige maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta pesto met zeewierpasta op tafel.

  1. Week de I sea pasta 20 minuten in lauwwarm water.
  2. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas. Haal de blaadjes basilicum van de takjes. Doe de Parmezaanse kaas, pijnboompitten, knoflook, een mespunt zout, de basilicum en olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot pesto. Voeg olie toe tot de pesto smeuïg is. Je kunt natuurlijk ook kant en klare pesto open. Breng op smaak met peper.
  3. Was de I sea pasta even in een vergiet, en doe daarna 20 minuten in een grote pan kokend water (zonder zout). Dit kan een beetje naar de zee ruiken, doe dan een deksel op de pan! Schrik niet van deze lucht, zo smaakt het totaal niet!
  4. Bak intussen cherry tomaatjes in olijfolie totdat ze zacht worden.
  5. Giet de pasta af en meng de pesto erdoorheen.
  6. Voeg eventueel gebakken kip, gerookte zalm en extra groenten toe. Smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta