Surinaamse visballetjes

Surinaamse visballetjes

Smulweb imageSmulweb

Ontdek de smaak van Suriname met dit recept voor Surinaamse visballetjes. Je kruidt deze heerlijke hapjes met allerlei verse kruiden en geurige specerijen. Een echte traktatie en perfect als hapje of als voorgerecht.

25 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Surinaamse visballetjes op tafel.

  1. Kook of stoom de visfilet gaar. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Bak ze gaar en prak ze meteen fijn.
  2. Snipper de ui en knoflook en fruit ze aan in de pan. Snijd de selderij heel fijn, week de sneetjes brood in water en hak ook helemaal fijn.
  3. Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed. Maak balletjes van het mengsel ongeveer ter grootte van een ei en druk ze iets plat. Verhit voldoende olie in een koekenpan en bak de Surinaamse visballetjes goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst