Hete schol filets met noodles groente en saus

Hete schol filets met noodles groente en saus

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke hete scholfilets met noedels, groenten en saus. De scholfilets worden gemarineerd en gepaneerd met kruiden en tempura mix, gebakken tot goudbruin en geserveerd met noedels en een groentemengsel verrijkt met sambal, knoflook en ui.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Hete schol filets met noodles groente en saus op tafel.

  1. Snijd de scholfilet in dunne reepjes en bestrooi met de kruiden en het zout.
  2. Bereid de tempuramix volgens de beschrijving op de verpakking.
  3. Doe de scholreepjes in kleine porties in de tempuramix en bak in de olie op middelmatig vuur in een paar minuten goudbruin.
  4. Laat goed uitlekken op keukenpapier.
  5. Snij alle groenten in reepjes en de boontjes in stukjes.
  6. Verhit de sesamolie in een wokpan en voeg de knoflook en ui en de rest van de groente toe. Bak op hoog vuur een paar minuten.
  7. Voeg de sambal toe en meng erdoorheen.
  8. Voeg de rest van de ingrediënten toe en zet het vuur laag.
  9. Laat het geheel een paar minuten pruttelen en voeg de scholreepjes toe.
  10. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Groente Sauzen