- 2 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Bami met kippendijfilet op tafel.
- Meng de kipreepjes met de sojasaus, knoflook en de rode peper en laat enige tijd marineren.
- Snijd ondertussen de wortel in reepjes, de rode ui in grove stukken en halveer de minipaksoi.
- Verwarm op een laag vuur (anders verbrandt de sojasaus) 4 eetlepels olijfolie en bak de kipreepjes langzaam met de marinade tot ze gaar zijn.
- Voeg de wortel en ui toe en bak 2 minuten mee onder af en toe roeren.
- Voeg als laatste de paksoi en taugé toe en bak een minuutje mee.
- Volg de aanwijzingen op de verpakking van de noodles om deze te bereiden en giet af zodra ze klaar zijn.
- Verdeel de bami over 4 kommen en voeg de bijgeleverde kruidenmix en olie toe, meng goed!
- Schep de kip en groenten over de bami en strooi er gebakken uitjes, lente-ui en rode peper over voor het opdienen zodat ze lekker knapperig blijven.
- Bak eventueel nog een spiegelei en serveer deze naast de bami.