Kip parmezaan met pasta en tomatensaus

Kip parmezaan met pasta en tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk kip parmezaan met pasta en tomatensaus. Het is simpel om te maken en smaakt super lekker. Goudbruin gebakken kippendijtjes in combinatie met romige tomatensaus en Parmezaanse kaas met peterselie maken deze gerecht helemaal compleet.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kip parmezaan met pasta en tomatensaus op tafel.

  1. Meng de bloem met peper, zout en de knoflookpoeder. Voeg de panko toe met Parmezaanse kaas.
  2. Kluts het ei. Haal de platgeslagen kippendijtjes eerst door het bloemmengsel, vervolgens door het geklutste ei en dan door het panko met Parmezaanse kaas mengsel.
  3. Bak de gepaneerde kippendijtjes op hoog vuur totdat de buitenkant mooi bruin is. Plaats ze vervolgens 10 minuten in een ovenschaal in de oven op 200 graden.
  4. Kook ondertussen de pasta volgens de verpakking.
  5. Maak de saus door eerst de ui en de knoflook met de oregano aan te fruiten. Voeg dan de polpa toe. Laat dit 4 minuten sudderen en maak af met peper en zout.
  6. Schep de pasta door de saus. Leg de kippendijtjes hierbovenop en garneer met peterselie en Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Pasta Sauzen