Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Kip parmezaan met pasta en tomatensaus op tafel.
- Meng de bloem met peper, zout en de knoflookpoeder. Voeg de panko toe met Parmezaanse kaas.
- Kluts het ei. Haal de platgeslagen kippendijtjes eerst door het bloemmengsel, vervolgens door het geklutste ei en dan door het panko met Parmezaanse kaas mengsel.
- Bak de gepaneerde kippendijtjes op hoog vuur totdat de buitenkant mooi bruin is. Plaats ze vervolgens 10 minuten in een ovenschaal in de oven op 200 graden.
- Kook ondertussen de pasta volgens de verpakking.
- Maak de saus door eerst de ui en de knoflook met de oregano aan te fruiten. Voeg dan de polpa toe. Laat dit 4 minuten sudderen en maak af met peper en zout.
- Schep de pasta door de saus. Leg de kippendijtjes hierbovenop en garneer met peterselie en Parmezaanse kaas.