Traybake met kippendij sinaasappel en venkel

Traybake met kippendij sinaasappel en venkel

Smulweb imageSmulweb

Traybake met kippendij, sinaasappel, venkel, krieltjes en olijven uit de oven. Marineer kippendij met mosterd en Worcestersaus, voeg gesneden venkel, wortel en krieltjes toe. Sprenkel marinade van ingrediënten, inclusief sinaasappel, over de groenten en kip en bak 30 minuten in de oven.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 0.2 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Traybake met kippendij sinaasappel en venkel op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Marineer de kippendijtjes met een beetje mosterd en Worcestersaus.
  3. Snijd de venkel, wortel en krieltjes in vieren. Leg ze op de bakplaat.
  4. Snijd de olijven doormidden en de sinaasappel in plakjes en leg ze samen met de kippendijtjes op de bakplaat.
  5. Maak de marinade door 1 tl mosterd, 1 tl honing, 1 tl olijfolie, sap van een halve sinaasappel, rasp van een halve sinaasappel en 1 tl worcestersaus te mengen. Sprenkel de marinade over de groenten en de kip op de bakplaat.
  6. Plaats de bakplaat 30 minuten in de oven.
  7. Eetsmakelijk!
eet smakelijk