Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Chorizo risotto op tafel.
- Verwarm 4 el olie in de wok. Bak de chorizo en ham bruin en gaar. Haal het vlees uit de wok en bewaar het in een schaal. Bak de champignons in het achtergebleven vet gaar en bewaar ze bij het vlees.
- Voeg de resterende 4 el olie toe aan de wok en zet het vuur lager. Bak ui en knoflook glazig, maar laat het niet kleuren. Voeg de risottorijst toe en bak 5 minuten mee.
- Voeg vervolgens paprikapoeder en bouillon toe en laat het langzaam onder goed roeren opnemen. Laat geen deksel op de wok.
- Voeg water toe als het te droog wordt. Voeg het vlees en de champignons toe en roer goed door. Voeg de crème fraîche toe en roer opnieuw.
- Zet de wok op tafel, schep de rijst op borden en strooi er parmezaanse kaas over. Eet smakelijk!