- 250 g Philadelphia
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Met knoflook en parmezaanse kaas gevulde champignons op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snij de steel uit de champignons en hak ze fijn.
- Bak de fijngehakte champignonsteel met de knoflook, zout en peper ca. 6-8 minuten. Blijf constant roeren en pas op dat de knoflook niet verbrandt. Haal van het vuur.
- Meng in een schaal de inhoud van de pan, crème kaas, broodkruim, de helft van de Parmezaanse kaas, peterselie, zout en peper en meng goed door elkaar.
- Spreid de champignonhoeden uit op een bakplaat met de bolle kant naar beneden.
- Vul de hoedjes met een lepel van het mengsel dat je net hebt gemaakt.
- Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas en zet 20 minuten in de oven.
- Bestrooi met peterselie voor het serveren.