Met knoflook en parmezaanse kaas gevulde champignons

Met knoflook en parmezaanse kaas gevulde champignons

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke gevulde champignons met knoflook, Parmezaanse kaas en broodkruimels. Makkelijk te maken en in 20 minuten in de oven. Een ideale snack voor op elk moment van de dag.

45 min bereiden

borrel

15 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Philadelphia

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Met knoflook en parmezaanse kaas gevulde champignons op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de steel uit de champignons en hak ze fijn.
  3. Bak de fijngehakte champignonsteel met de knoflook, zout en peper ca. 6-8 minuten. Blijf constant roeren en pas op dat de knoflook niet verbrandt. Haal van het vuur.
  4. Meng in een schaal de inhoud van de pan, crème kaas, broodkruim, de helft van de Parmezaanse kaas, peterselie, zout en peper en meng goed door elkaar.
  5. Spreid de champignonhoeden uit op een bakplaat met de bolle kant naar beneden.
  6. Vul de hoedjes met een lepel van het mengsel dat je net hebt gemaakt.
  7. Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas en zet 20 minuten in de oven.
  8. Bestrooi met peterselie voor het serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Groente Paddenstoelen