Champignons invriezen

Champignons invriezen

Smulweb imageSmulweb

Bewaar je champignons tot wel 12 maanden lang door ze in te vriezen. In dit recept lees je stap voor stap hoe je dat het beste doet. En je kunt de champignons gewoon bevroren in de pan gebruiken, zonder dat je ze eerst hoeft te ontdooien.

25 min bereiden

1 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Champignons invriezen op tafel.

  1. Snijd de champignons in plakjes en bak ze gedurende 1 minuut rondom aan. Laat ze vervolgens goed uitlekken op keukenpapier.
  2. Spreid de champignons daarna uit op een rooster of bakplaat en vries ze in. Zorg dat ze elkaar niet overlappen. Als de champignons bevroren zijn, kun je ze samen in een bakje bewaren in de vriezer. Gebruik de champignons bevroren in de pan, zonder ze van tevoren te ontdooien.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons