Langoustines met knoflook

Langoustines met knoflook

Smulweb imageSmulweb

Met dit luxe maar eenvoudige recept voor langoustines met knoflook maak je van iedere dag een feestje. Een echte delicatesse en daarmee een feestelijke toevoeging aan elk diner of speciale gelegenheid.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 330 g Langoustine

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Langoustines met knoflook op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwijder de koppen en scharen van de langoustines. Snijd de staarten in lengterichting open, maar niet helemaal doormidden: de staart sla je open als een vlinder.
  2. Meng in een kom de boter, de fijngehakte peterselie, sjalotjes, knoflook, het citroensap, de tabasco en het paneermeel. Roer goed door.
  3. Breng het mengsel voorzichtig aan op de langoustinestaarten en bak de langoustines met knoflook in een hete oven voor 6 tot 8 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden