Gekruide aardappelen

Gekruide aardappelen

Smulweb imageSmulweb

Ontdek de smaak van deze knapperige gekruide aardappeltjes. Kook ze eerst, snijd in kwartjes en voeg je favoriete kruiden toe! Meng de knoflook olie of olijfolie eraan toe en laat het een half uurtje intrekken. Daarna, perfect knapperige aardappels na 20-30 minuten in de oven op 200 graden.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gekruide aardappelen op tafel.

  1. Was de aardappelen goed. Snijd de aardappelen in kwartjes en kook ze voor.
  2. Laat dan afkoelen. Doe de aardappelen in een ovenschaal. Kruid ze dan af naar smaak.
  3. Snijd de teentjes knoflook klein en doe deze bij de aardappelen. Doe de knoflook olie of olijfolie over de aardappelen. Meng alles goed.
  4. Het beste is alles even een half uurtje laten intrekken voor de smaak. Laat ondertussen de oven voorverwarmen op 200 graden.
  5. Ze de ovenschaal in de oven een 20 a 30 minuten.
eet smakelijk