Kalkoen en venkel in de wok

Kalkoen en venkel in de wok

Smulweb imageSmulweb

Door de venkel en champignons is deze kalkoen wok het proppen waard! Roergebakken tot in perfectie met wokreepjes, sojasaus, kerrie en room. Serveer met rucola.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kalkoen en venkel in de wok op tafel.

  1. Laat de wokreepjes ontdooien. Snijd de venkel in reepjes. Borstel de champignons schoon en snijd in schijfjes. Snijd de uien in ringen.
  2. Verhit de wokolie in de wok en bak de wokreepjes gedurende 3 minuten.
  3. Overgiet met de sojasaus en voeg de champignonschijfjes toe. Laat 5 minuten sudderen.
  4. Voeg de venkelreepjes en uiringen toe en roerbak gedurende 7 minuten.
  5. Overgiet met de room en kruid met de kerrie, peper en zout. Laat nog 2 à 3 minuten koken.
  6. Voeg net voor het opdienen de rucolablaadjes toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Groente Kalkoen Venkel