Hartige taart met krab en bimi

Hartige taart met krab en bimi

Smulweb imageSmulweb

Deze hartige taart met krab en bimi is een blijvertje. Met surimi, kruidenkaas, knapperige bimi en bosui in een verrukkelijk taartje. Laat het je smaken!

10 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hartige taart met krab en bimi op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Vet de bakvorm in en bekleed deze met het hartige taartdeeg. Snijd het overhangende deeg van de rand af.
  3. Meng de eieren, surimi, kruidenkaas, peterselie, bosui, peper en zout door elkaar.
  4. Leg de helft van de bimi op de bodem van de hartige taart. Giet het mengsel eroverheen.
  5. Maak af met de overige bimi en plaats de taart 45 minuten in de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken