Zarzuela

Zarzuela

Smulweb imageSmulweb

Zarzuela is een heerlijk visgerecht uit de Spaanse keuken. De vis gaat samen met mosselen in een romige saus van paprika, tomaat, citroen en witte wijn. Het resultaat is een bordje vol zomerse smaken.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zarzuela op tafel.

  1. Bestrooi de vis met zout.
  2. Verhit de olie in de wok en fruit daar de ui en knoflook glazig.
  3. Fruit de paprika, tomaat en de peper 5 minuten met de ui en knoflook mee. Voeg dan zout en peper toe en laat het mengsel inkoken. Giet er dan 5 dl water, de wijn en wat citroensap toe en roer alles goed door.
  4. Voeg de vis toe en ook de mosselen en laat nog ca. 5 minuten koken.
eet smakelijk