Ovenschotel paksoi en champignons

Ovenschotel paksoi en champignons

Smulweb imageSmulweb

Een vegetarische ovenschotel met paksoi en champignons. Kruidige aardappelplakjes als basis en eieren die het geheel mooi binden. De ovenschotel is makkelijk te maken met enkele stappen onder de gril.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Ovenschotel paksoi en champignons op tafel.

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in plakken. Kook de aardappelplakken 5 minuten en giet ze af.
  2. Fruit ui en knoflook in wat boter.
  3. Veeg champignons schoon, snijd ze in plakken en bak ze enkele minuten mee met de ui en knoflook.
  4. Was de paksoi, snijd het in repen en blancheer het 2 minuten in ruim kokend water. Giet het af en laat het uitlekken.
  5. Klop de eieren los en meng het met het ui-champignonmengsel en de paksoi. Breng op smaak met zout en kerrie.
  6. Leg de aardappelplakken in een beboterde ovenschaal en verdeel het paksoi-eimengsel erover.
  7. Bak in de oven op 175 graden voor ongeveer 25 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel Groente Paddenstoelen Champignons