Herfstspaghetti met walnoten

Herfstspaghetti met walnoten

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke herfstige spaghetti met walnoten, spek, tomaat, peterselie en zachte blokjes feta. Eenvoudig te maken en vol van smaak. Serveer met een snufje zout en peper en smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 400 g Tomaten gepeld

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Herfstspaghetti met walnoten op tafel.

  1. Snipper de ui en de knoflook, hak de walnoten grof.
  2. Kook de spaghetti in ruim water met wat zout en volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
  3. Verhit intussen de olie en laat het spek, de ui en de knoflook zachtjes bakken tot het spek knapperig wordt. Voeg de blokjes tomaat, de peterselie en de walnoten toe en laat kort doorwarmen (niet koken).
  4. Breng de saus verder op smaak met wat zout en peper.
  5. Schep de afgegoten en uitgelekte spaghetti in een voorverwarmde schaal en schep de saus erover.
  6. Schep daarop de gemarineerde blokjes feta met een deel van de olie en serveer meteen.
eet smakelijk