Groene tagliatelle met kip en mosterdsaus

Groene tagliatelle met kip en mosterdsaus

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke groene tagliatelle met kip en mosterdsaus. Lekker romig door de slagroom, en extra pit door de mosterd en de ui en knoflook die zijn gebruikt. Serveer met tuinkers voor een frisse smaak.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(10)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Groene tagliatelle met kip en mosterdsaus op tafel.

  1. Snijd kipfilet in blokjes en snipper de ui en knoflook fijn.
  2. Verhit boter en olie in een grote koekenpan en bak de kipfilet met zout en peper. Haal het uit de pan en houd warm.
  3. Doe nog wat boter in dezelfde pan en fruit de ui en knoflook op laag vuur. Voeg dan de mosterd toe, roer door en blus met de wijn. Laat het geheel tot een derde inkoken op middelhoog vuur.
  4. Giet de slagroom erbij en breng het aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes koken en breng op smaak met zout, peper en citroensap. Voeg de kip toe en laat op laag vuur nog eens 5 minuten stoven.
  5. Kook de pasta beetgaar.
  6. Spoel de tuinkers af. Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Garneer de borden met de pasta, kipfilet en saus. Knip de tuinkers direct boven de borden af en serveer meteen. Buon appetito!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Gevogelte Sauzen