Quiche met mais en spek

Quiche met mais en spek

Smulweb imageSmulweb

Een hartige bodem gevuld met knapperige spekjes, mais en een luchtig mengsel van eieren en Room Culinair. De Quiche met mais en spek is een fantastische avondmaaltijd die heerlijk smaakt bij een kopje soep!

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Quiche met mais en spek op tafel.

  1. Bekleed een ingevette quichevorm van 28 cm met ontdooid bladerdeeg. Prik de bodem in en snijd de rand bij.
  2. Verwarm de oven voor tot 175C.
  3. Snipper de ui. Bak de spekjes knapperig. Schep de ui erbij en bak het nog 3 minuten. Voeg het mengsel, de uitgelekte mais en alle mais toe aan de vorm.
  4. Klop een luchtig mengsel van eieren, Room Culinair, melk, wat zout, peper en geknipte bieslook. Schenk dit over de vulling.
  5. Bak de taart in ongeveer 40 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Speklap