Trifle

Trifle

Smulweb imageSmulweb

Fruit, slagroom, cake en likeur vormen de basis van dit klassieke dessert. Laat de lagen van dit kleurrijke en heerlijke toetje in de koelkast 2 uur op smaak komen. Serveer de trifle in de kom.

15 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Grand marnier

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Trifle op tafel.

  1. Maak het fruit schoon. Schep het fruit met de poedersuiker in een pan en verwarm het fruit ca. 5 minuten op matig vuur en laat het afkoelen.
  2. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker.
  3. Breek de cake in stukken en besprenkel het met de likeur.
  4. Maak in de kom lagen van de cake, het fruit en de slagroom.
  5. Laat de trifle 2 uur in de koelkast staan.
  6. Serveer de trifle in de kom.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts