Tagliatelle met romige speksaus

Tagliatelle met romige speksaus

Smulweb imageSmulweb

Laat je verleiden door de romige speksaus met tagliatelle. Dit gerecht is snel en gemakkelijk te maken en perfect voor een doordeweekse dag. Goudbruin gebakken spekjes, ui, knoflook, room en bouillon vormen samen een heerlijke saus. Gemaakt uit liefde voor lekker eten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tagliatelle met romige speksaus op tafel.

  1. Kook de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar.
  2. Bak intussen de spekreepjes in een droge koekenpan op een halfhoog vuur uit.
  3. Voeg de ui en de knoflook toe en bak ze zachtjes mee gedurende 5 minuten.
  4. Voeg de room culinair en de bouillon toe en breng alles aan de kook.
  5. Giet de tagliatelle af en roer het spekmengsel en de helft van de kaas erdoor. Breng alles op smaak met peper en zout.
  6. Bestrooi de tagliatelle met de rest van de kaas en garneer het gerecht met de peterselie. Serveer met een groene salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta