Zalm uit de oven

Zalm uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Met deze lekkere Zalm uit de oven heb je in een handomdraai een fantastische maaltijd op tafel staan. De zalm wordt 15 minuten in een heerlijke kruidenolie gelegd en daarna samen met soepgroenten en bosui in de oven gegaard. Serveer de zalm samen met gebakken aardappelen en gekookte worteltjes met peterselie.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 0.5 el Tijm vers
  • 5 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalm uit de oven op tafel.

  1. Pers de knoflook boven de olie uit en roer er de tijm, basilicum, en peper en zout naar smaak door.
  2. Leg de zalmfilet 15 minuten in de olie.
  3. Verdeel de soepgroenten over de bodem van een ovenvaste schaal en leg de zalmstukken erop. Strooi de bosui erover.
  4. Schuif de schaal in een voorverwarmde oven op 200°C en laat de vis in 10 minuten gaar worden.
  5. Serveer de zalm samen met gebakken aardappelen en gekookte worteltjes met peterselie.
eet smakelijk