Gestoofde champignons

Gestoofde champignons

Smulweb imageSmulweb

Stoofpotje van champignons gegaard in een flesje bier met ui en knoflook. Geserveerd met brood.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gestoofde champignons op tafel.

  1. Maak uien, knoflook en champignons (indien vers) schoon.
  2. Snipper de uien en knoflook en verhit een pan met olijfolie. Stoof de ui tot deze glazig is.
  3. Doe de in plakjes gesneden champignons erbij en laat ze op hoog vuur vijf minuten sudderen, waarbij je regelmatig roert.
  4. Voeg het tomatenvlees toe en giet er het flesje bier bij. Laat alles zo'n 30-40 minuten op een zacht vuurtje pruttelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons