- 1 Groene peper
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Enchiladas met gehaktvulling en tacosaus op tafel.
- Pel de ui en snijd deze fijn. Verhit de olie en bak het gehakt rul met komijn, een geperst teentje knoflook, chilipoeder en peper en zout.
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Verhit de olie en verwarm de tomaten op sap met tomatenpuree, gehakte Spaanse peper, geperste knoflook, koriander, zout en suiker om de saus te maken.
- Schep 1/4 van de saus door het gehakt en verdeel het vleesmengsel over de tortilla's, iets opzij van het midden. Rol de tortilla's op en leg ze met de naad aan de onderzijde in een ovenschaal.
- Giet de rest van de saus erover en bestrooi met geraspte kaas. Zet het gerecht ca. 15 minuten in het midden van de oven. Laat het gerecht 5 minuten zachtjes inkoken voordat je het serveert.