Vleeskerrie

Vleeskerrie

Smulweb imageSmulweb

Met deze vleeskerrie waan je je in de Indiase keuken! Bak alle kruiden even aan in ui-mengsel en voeg dan het vlees toe. Stoof het vlees voor 2+1/2 uur tot het gaar en zacht is. Geniet ervan met rijst en/of naanbrood.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 600 g Rundvlees
  • 2 tl Korianderzaad
  • 0.75 tl Anijszaad Gemalen

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Vleeskerrie op tafel.

  1. Verhit margarine in braadpan tot net bruin.
  2. Voeg nu uien en knoflook toe en laat even aanbakken.
  3. Bak alle kruiden even aan in ui-mengsel en voeg dan het vlees toe.
  4. Bak het vlees totdat het van alle kanten verkleurd is.
  5. Voeg tomatenpuree toe en laat 3 minuten ontzuren.
  6. Doe het vleesmengsel in de stoofpan en verwarm water in een koekenpan terwijl alle bakresten los gemaakt worden van de bodem van de pan.
  7. Giet het warme water bij het vleesmengsel totdat het precies onderstaat.
  8. Stoof het vlees voor 2+1/2 uur tot het gaar en zacht is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Noedels Bami