Salade van rode biet en spinazie

Salade van rode biet en spinazie

Smulweb imageSmulweb

Deze salade van rode biet en spinazie is een heerlijke combinatie! De salade is op smaak gebracht met een sinaasappeldressing met geitenkaas, en is gegarneerd met reuzencroutons en geroosterde pijnboompitten.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Salade van rode biet en spinazie op tafel.

  1. Zoek de spinazie uit en was en droog deze goed.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin en laat afkoelen.
  3. Klop van het sinaasappelsap met de olie, de geitenkaas en zout en peper naar smaak een gladde dressing.
  4. Vermeng de spinazie met de bietjulienne op een schaal.
  5. Rol het brood plat met een deegroller, scheur overlangs doormidden en rooster het brood in een warme oven of broodrooster.
  6. Schenk de dressing op het laatste moment over de salade.
  7. Garneer met de reuzencroutons en bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Spinaziesalade