Aardappelsalade met azijn-oliesaus

Aardappelsalade met azijn-oliesaus

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke aardappelsalade met azijn-oliesaus door warme aardappelen te mengen met een lekkere saus van azijn, olie, en kruiden. Laat het dan in de koelkast trekken en serveer het met ei en peterselie.

10 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Aardappelsalade met azijn-oliesaus op tafel.

  1. Schil warme aardappelen en snijd ze in plakken. Doe ze in een saladeschaal.
  2. Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar in een schaal.
  3. Giet warme bouillon over de aardappelen.
  4. Meng de saus voorzichtig door de aardappelen.
  5. Laat de salade tenminste 1 uur in de koelkast trekken.
  6. Garneer de salade met fijngehakte peterselie en ei.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Aardappelsalade