Komkommer uit de wok

Komkommer uit de wok

Smulweb imageSmulweb

Wokken met komkommer? Ja, echt! En het is nog lekker ook. De lente-ui, gember, hoisinsaus en het sausje zorgen ervoor dat het een explosie aan smaken is. Zeker weten dat dit vaker op de tafel komt!

10 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 0.5 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Komkommer uit de wok op tafel.

  1. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snijd in blokjes. Doe de komkommer in een kom met 1 tl zout, meng en laat 10 minuten staan.
  2. Spoel de komkommer af en laat goed uitlekken. Dep evt droog.
  3. Verhit een wok of hapjespan en verhit 1 el olie. Roerbak de lente-ui en gember ca. 1 minuut.
  4. Voeg 1 el hoisinsaus en komkommer toe en roerbak nog 1 minuut.
  5. Voeg al roerend het sausje toe en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Komkommer