Pikante soep met chinese champignons

Pikante soep met chinese champignons

Smulweb imageSmulweb

Deze pikante soep met Chinese champignons is een ware smaakexplosie. Voeg vlees, bamboescheuten en champignons toe aan bouillon en breng op smaak met chilisaus. Bind de soep met maiszetmeel en geniet van deze gloeiend hete soep.

45 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Bamboe scheuten

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pikante soep met chinese champignons op tafel.

  1. Laat de paddenstoelen 30 minuten wellen in lauw water. Laat ze daarna goed uitlekken, droog ze af en snijd ze in reepjes.
  2. Snijd het vlees en de bamboescheuten fijn. Verwarm de bouillon met het zout, de peper en de azijn.
  3. Voeg de champignons, het vlees en de bamboescheuten toe aan de bouillon.
  4. Bind de soep met het in een beetje warme bouillon aangemengde maiszetmeel. Breng op smaak met chilisaus.
  5. Serveer de soep gloeiend heet.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Groente Paddenstoelen Champignons