Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Scaloppa alla gorgonzola op tafel.
- Snijd de varkenshaas in stukken en bestrooi aan beide kanten met zout, peper en bloem.
- Verwarm in een hapjespan wat olijfolie op het vuur. Voeg het vlees toe zodra de olie heet is.
- Voeg peterselie en geperste knoflook toe aan het vlees en laat dit even sudderen.
- Blus af met de helft van het flesje wijn (1 groot glas). Voeg daarna de ongeklopte slagroom en de Gorgonzolakaas toe.
- Laat het geheel 30-40 minuten sudderen tot de saus is ingedikt. Voeg eventueel bindmiddel toe als dit na 40 minuten nog niet het geval is.
- Serveer met pizzabrood, sla en gebakken aardappelen of patat.
- Vul de slakom met uienringen, stukjes paprika, stukjes augurk, een scheutje azijn, peper en de helft van een fles vinaigrette sladressing.
- Laat dit inwerken en voeg vlak voor het serveren van de Scaloppa de sla toe aan de ingrediënten in de slakom.