Gegrilde maiskolf met chili- limoenboter

Gegrilde maiskolf met chili- limoenboter

Smulweb imageSmulweb

Met deze gegrilde maiskolf met chili-limoenboter waan je je helemaal in Mexico. Smeer de boter over de kolf en pof ze in aluminiumfolie. Daarna grillen op de BBQ en smullen maar!

120 min bereiden

hoofdgerecht

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegrilde maiskolf met chili- limoenboter op tafel.

  1. Haal de bladeren van de kolven.
  2. Meng in een kom de boter, chilipoeder, cayennepeper, geraspte limoen en het limoensap.
  3. Smeer iedere kolf in met een eetlepel van dit botermengsel en verpak ze in aluminiumfolie. Zet de kolven 3 uur in de koelkast.
  4. Verhit de grill. Smeer het rooster in met olie en plaats het 10 - 15 cm van de hittebron.
  5. Leg de verpakte kolven op het rooster en grill ze ongeveer 10 minuten, draai ze een paar keer om.
  6. Haal ze voor het serveren uit de folie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Fruit