Rijstsalade met noten salami en perzik

Rijstsalade met noten salami en perzik

Smulweb imageSmulweb

Een frisse rijstsalade met noten, salami en perzik. Heerlijk om in de zomer te serveren bij de barbecue, als lunch of tijdens een picknick. Geserveerd met een homemade dressing en bestrooid met peterselie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 100 g Geroosterde hazelnoten

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rijstsalade met noten salami en perzik op tafel.

  1. Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat hem uitstomen en afkoelen.
  2. Snijd de salami in blokjes.
  3. Meng de rijst met de paprika, de salami, de perziken, de bosuitjes en de dressing door elkaar.
  4. Breng de salade op smaak met peper en zout. Schep er op het laatst de noten door.
  5. Garneer de salade met de peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Fruit Rijstsalade Perzik