Pittige spitskool a la creme

Pittige spitskool a la creme

Smulweb imageSmulweb

Deze pittige spitskool à la crème staat binnen no-time op tafel en is lekker met gekookte aardappelen en een karbonade. De kool zacht gestoofd in kerriepoeder, uien en crème fraîche, simpel en lekker!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pittige spitskool a la creme op tafel.

  1. Was de kool en laat hem uitlekken.
  2. Smelt de boter in een ruime pan en fruit de ui met het kerriepoeder gedurende 5 minuten op halfhoog vuur.
  3. Voeg de kool toe en voeg zout naar smaak toe. Schep alles goed om en voeg indien nodig wat extra water toe. Stoof de kool in 7 minuten net gaar.
  4. Schep de crème fraiche erdoorheen en warm de kool kort goed door.
  5. Serveer de kool met gekookte aardappelen en een karbonade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Spitskool