Tutti Frutti

Tutti Frutti

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk recept voor tutti frutti: een gouden combinatie van gedroogd fruit in een saus van geurige specerijen. Je eet deze zoete lekkernij gewoon zo koud of warm, maar het smaakt ook verrukkelijk als vulling van allerlei baksels.

10 min bereiden

bijgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 375 g Tutti frutti gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Tutti Frutti op tafel.

  1. Doe de avond van tevoren de gedroogde tutti frutti in een klein pannetje en vul het deze met water totdat het net onder staat. Voeg de suiker en de kaneel toe en meng goed. Doe de deksel op de pan en laat het de hele nacht op het aanrecht staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
  2. Zet de volgende dag de tutti frutti heel zachtjes op en laat het een uur sudderen met de deksel op de pan. Roer af en toe voorzichtig.
  3. Eet de tutti frutti warm of koud, of gebruik het als vulling van een taart.
eet smakelijk